Op de AGENDA vindt u de bijeenkomsten die van belang zijn voor mensen met dementie in de Provincie Groningen. Dat kunnen bijeenkomsten zijn voor mensen met dementie alleen of samen met hun mantelzorgers maar ook bijeenkomsten voor ouderen of “kwetsbare” mensen waarbij ook aandacht wordt besteed aan dementie. Verder “beleidsbijeenkomsten” voor gemeenten en andere organisaties in de Provincie Groningen. Daarnaast bijeenkomsten in geheel Nederland die (mogelijk) ook van belang kunnen zijn voor de mensen met dementie en hun mantelzorgers of de gemeenten en andere organisaties in de Provincie Groningen. Mail naar Contact.

Uw informatie voor de AGENDA
Als u zelf bijeenkomsten heeft of u heeft daar informatie over dan kunt u deze bijeenkomst ook op deze website zetten. Een kort bericht met titel en datum met een verwijzing met link naar “waar kan ik meer informatie vinden of waar kan ik me aanmelden” is voldoende. Als u uw logo mee stuurt, dan kan dat er mogelijk bij geplaatst worden. Mail naar Contact .

De AGENDA wordt in november operationeel; u kunt wel informatie toesturen omdat deze informatie dan ook als nieuws op de website wordt geplaatst of in de Nieuwsbrief Mensen met dementie in Groningen kan worden opgenomen.