16 januari 2020 – Alzheimer Café Winsum e.o. – “Herken dementie”

Op deze avond is Jellie de Roo onze gast, zij is casemanager dementie. Met haar gaan we in gesprek over de signalen die er zijn wanneer iemand mogelijk dementie heeft. Moet je je bijv. zorgen maken dat je dementie krijgt wanneer je merkt dat je geheugen achteruitgaat?
Ook merk je soms aan iemand anders dat hij of zij achteruitgaat. Bij wat voor veranderingen zou er sprake kunnen zijn van dementie? Waaraan kun je merken dat iemand geheugenproblemen heeft en welke veranderingen in het gedrag komen voor? Wanneer je bij iemand deze signalen opmerkt, wat kun je dan vervolgens doen? Op welke manier kun je iemand helpen en hoe ga je om met iemand met dementie?

Donderdag 16 januari bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten.

Mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en alle andere geïnteresseerden uit de gemeente Het Hogeland en daarbuiten zijn van harte welkom.

U kunt zo binnenlopen en de toegang is gratis.

Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.