18 september 2020 – Webinar over de landelijke nota gezondheidsbeleid Vitaal oud worden, wat betekent dat voor u?

Vitaal ouder worden

Platform Pouwer organiseert op 18 september 2020 van 10.00 tot 11.15 uur , samen met de Ouderendelegaties Friesland/Groningen en Drenthe/Overijssel een webinar waarin de onlangs verschenen landelijke nota gezondheidsbeleid centraal staat.

Vitaal ouder worden is één van de vier ambities die deze landelijke nota beschrijft. Wat betekent dat voor ouderen, professionals en beleidsmakers?

Het webinar

Tijdens het webinar zijn Anna de Wit (VWS), Karin de Ruijsscher (GGD Fryslân) en Gerjan Navis (UMCG & RUG) aan het woord en nemen ons mee in hun ideeën over vitaliteit, de impact van de nota in het Noorden en vertellen meer over gezondheid en belangrijke data.

Vier actieve ouderen die participeren in de Ouderendelegaties en de Raad van ouderen reflecteren op de nota vanuit hun eigen ervaringsdeskundigheid. Een aantal professionals en wethouders geeft vervolgens hun eigen visie. Aan het eind van het webinar worden de ambities voor het Noorden gedeeld. Het webinar wordt begeleid door Karin Kalverboer, directeur van het Zorg Innovatie Forum.

De Landelijke nota gezondheidsbeleid kunt u lezen op https://www.loketgezondleven.nl/sites/default/files/2020-05/Landelijke-Nota-Gezondheidsbeleid-LNG-2020-2024.pdf

Aanmelden?

Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u graag deelnemen? Meld u dan aan voor 9 september via pouwer@zorginnovatieforum.nl ; u ontvangt dan de link waarmee u kunt deelnemen, krijgt. Een week van te voren wordt de link naar het webinar (dat via Microsoft Teams plaatsvindt) verzonden. Er is een beperkt aantal plekken, dus meld u snel aan. Deelname aan het webinar is gratis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.