ALEGRIA HEALTH – Vakantie voor mensen met dementie in Portugal

Een organisatie met een focus op gezondheid in de breedste zin des woords.  Zij hebben ook een aanbod voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.
Hun doel is dat zij mantelzorgers en hun partners met dementie gelukkig kunnen maken in Portugal.

En waar u ook volgens Alegria Health in alle rust aan uzelf kunt ‘werken’, persoonlijke verwen-arrangementen kunt samenstellen omdat Portugal naast mooi weer (zo’n 300 dagen per jaar), zonnige stranden en een uitstekende keuken ook tal van therapeutische opties biedt.

ALEGRIA staat voor blijdschap, vreugde, licht voor het leven. Het is een term die zowel in het Spaans als in het Portugees gebruikt wordt. Een zangstijl in de flamenco, die als vrolijk wordt betiteld.

Het is hun doel om u dit te laten ervaren tijdens uw verblijf op een van hun locaties in de Algarve, Portugal. Of het nu om een operatie of behandeling door een van hun medische specialisten, een herstel verblijf of zorg(eloze) reis gaat, zij willen u laten ervaren wat Alegria inhoudt.

Zij beschikken in Portugal over verschillende locaties en bouwen gestaag door aan hun eigen locatie waar health en wellness verenigd zijn. Diverse specialismen zoals op het gebied van orthopedie en gezonde leefwijzen zijn beschikbaar

Meer informatie

op http://www.alegriahealth.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.