Bent u een thuiswonende 65-plusser in Nederland? U kunt mee doen aan een onderzoek naar adviezen voor het oplossen van de gevolgen van de CORONA-crisis voor u en uw leeftijdsgenoten.

Bent u een thuiswonende 65-plusser in Nederland? Dan zijn onderzoekers van het Leids Universitair Medisch Centrum erg benieuwd naar de langetermijngevolgen van de maatregelen rondom de coronacrisis op uw gezondheid en welbevinden.
In mei t/m juli hebben zij een vragenlijst verspreid om de impact van de coronacrisis op senioren te onderzoeken. Zij doen nu een vervolgonderzoek.
Door uw medewerking aan dit onderzoek hopen zij inzicht te krijgen in de langetermijngevolgen van de coronacrisis voor senioren en kunnen zij adviezen opstellen voor de huidige crisis en voor mogelijke vergelijkbare situaties in de toekomst.
U kunt meedoen aan het onderzoek door de online vragenlijst via onderstaande link in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Bij voorbaat dank voor uw tijd en moeite!
Klik hier voor meer informatie en de vragenlijst:
https://toolbox.clinicalresearch.nl/SurveyTool/Survey/PHICOP-lange-termijn

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.