Cultuur voor 50-plussers uit Haren e.o. bij het Clockhuys Plein – komt u ook op 9 of 15 december 2022 !?

Stichting Clockhuys Plein i.o. maakt een tweetal activiteiten mogelijk om alvast kennis te maken met deze andere vorm van elkaar ontmoeten. Bent u 50-plusser of ouder en woont u in Haren en omliggende dorpen? Kom dan eens kennismaken. Tijdens de feestmaand december gaan we swingend en zingend het jaar uit!

Vrijdag 9 december – 14:00 – 16:00 uur Dans op Recept
Dans op Recept is onbeperkt dansplezier voor iédereen. Op 9 december komt een professionele dansdocent van Dans op Recept een workshop geven bij het Clockhuys Plein i.o. Danservaring is niet nodig, want iedereen kan dansen. Ook als u minder goed ter been bent, of in een rolstoel zit, want samen dansen ontspant, verbindt en laat zien wat je lichaam allemaal nog kan.


Donderdag 15 december – 14:00 – 16:00 uur MeezingCafé
Dit Meezingcafé, zo pal voor de kerst, wordt geleid door Inge Bakker van VRIJDAG, amateurkunst. Livemuziek, heerlijke evergreens en een hoop gezelligheid zijn de ingrediënten van het Meezingcafé! Iedereen kan uit volle borst mee zingen met Ede Staal, The Rolling Stones of misschien wel een eigen verzoeknummer. De teksten worden op een groot scherm geprojecteerd, u kunt altijd mee doen. Heeft u altijd al eens solo willen zingen? Pak dan gerust de microfoon! Of staat u liever in een achtergrondkoortje? Ook dat kan.

Clockhuys Plein i.o., Brinkhorst 3 in Haren
Meer weten of in contact komen met Clockhuys Plein i.o.? Mail naar clockhuysplein@gmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.