De AGENDA voor en over Mensen met Dementie in Groningen

Op de AGENDA van de website Mensen met Dementie Groningen vindt u ingaande 5 november 2019 de bijeenkomsten die van belang zijn voor mensen met dementie in de Provincie Groningen. Kijkt u eens op https://www.mensenmetdementiegroningen.nl/agenda/ 

Mensen met dementie Groningen LOGO POSTDat kunnen bijeenkomsten zijn voor mensen met dementie alleen of samen met hun mantelzorgers maar ook bijeenkomsten voor ouderen of “kwetsbare” mensen waarbij ook aandacht wordt besteed aan dementie.
Verder “beleidsbijeenkomsten” voor gemeenten en andere organisaties in de Provincie Groningen.
Daarnaast bijeenkomsten in geheel Nederland die (mogelijk) ook van belang kunnen zijn voor de mensen met dementie en hun mantelzorgers of de gemeenten en andere organisaties in de Provincie Groningen.

Als u zelf bijeenkomsten heeft of u heeft daar informatie over dan kunt u deze bijeenkomst ook op deze website laten zetten. Een kort bericht met titel en datum met een verwijzing met link naar “waar kan ik meer informatie vinden of waar kan ik me aanmelden” is voldoende. Als u uw logo mee stuurt, dan kan dat er mogelijk bij geplaatst worden. Als u informatie stuurt, dan wordt dat ook opgenomen in de rubriek Actueel, de Nieuwsbrief Mensen met Dementie Groningen en bekend gemaakt op Twitter en mogelijk ook op Facebook e.d.

Mail via Contact op  https://www.mensenmetdementiegroningen.nl/contact/ of rechtstreeks via info@mensenmetdementiegroningen.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.