Donderdag 18 april 2019 – Alzheimer Café Winsum e.o. “Leven met dementie”

Tijdens deze caféavond gaan we in op hoe het is om dementie te hebben. We gaan in gesprek met een echtpaar waarvan de man dementie heeft. Ze zullen vertellen over welke invloed dementie op hun beider leven heeft.

Wat verandert er allemaal en hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je ervoor dat het leven de moeite waard blijft? Ze zullen vertellen over de verdrietige, maar ook over de mooie momenten die ze meemaken.
Mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en alle andere geïnteresseerden uit de gemeente Het Hogeland en daarbuiten zijn van harte welkom.

Datum en locatie
Donderdag 18 april bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten.
U kunt zo binnenlopen en de toegang is gratis.

Meer informatie en het vervoer
Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728.
Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.