Afgelast vanwege CORONA – Donderdag 18 november2021 – Alzheimer Café Winsum e.o. “Dagbesteding voor mensen met dementie”

Deze avond staat in het teken van dagbesteding voor mensen met een vorm van dementie. Voor iemand met dementie wordt het steeds moeilijker om activiteiten te beginnen, er aan deel te nemen en deze af te maken. Door samen activiteiten uit te zoeken die passen bij wat iemand kan en wil doen, kan het leven meer kleur krijgen.
Te gast zijn Angela Smook en Nicole Eggen, medewerksters van Boomgaard, een afdeling voor dagbesteding van De Hoven. Zij komen vertellen over de activiteiten waaraan mensen met dementie op Boomgaard kunnen deelnemen.
Ook komt het onderwerp individuele begeleiding aan bod. Daarbij gaat het om begeleiding thuis voor mensen met dementie.

Aanmelding
Hoewel de werkgroep Alzheimer Café het liefst wil dat iedereen vrijblijvend binnen kan lopen en aan kan schuiven, is het nodig dat het voorlopig anders moet. Zij zijn aan een maximaal aantal mensen gebonden; daarom is het nodig dat u zich als bezoeker aanmeldt. Dat kan op de volgende manieren:
via email: alzheimercafe.winsum@alzheimervrijwilligers.nl
telefonisch: 0595-442728 of 06-10581182 (Korrie Stevens).
Bij aanmelding graag aangeven met hoeveel personen u wilt komen, en een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent als de bijeenkomst onverhoopt toch geannuleerd moet worden.
De tafels en stoelen zijn zo neergezet dat de fysieke onderlinge afstand voldoende is. U krijgt begeleiding naar voor u een geschikte plaats. Een mondmasker is niet verplicht maar mag natuurlijk wel gedragen worden. Onderling 1,5 afstand van elkaar.
Bij gezondheidsklachten die passen bij Covid-19 blijft u natuurlijk thuis. Het is prettig wanneer u zich dan even afmeldt

Datum – tijd – locatie
Donderdag 18 november bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten. De toegang is als altijd gratis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.