Donderdag 19 september 2019 – Alzheimer Café Winsum e.o. – Kom in beweging en wandel met ons mee op 22 september 2019

Alzheimer Café Winsum viert op 19 september haar 13e verjaardag. We vieren dit door te ervaren hoeveel plezier bewegen geeft, ook op de stoel. Hiermee sluiten we aan bij het landelijke thema van Wereld Alzheimer Dag (21 september): “Samen Bewegen”.

Onze gast is Wouter Bloem, bewegingsagoog van De Hoven. Met hem gaan we praten en doen. Het zal gaan over het nut van bewegen en wat er op dat gebied in Winsum allemaal mogelijk is. Als het alleen niet goed lukt, welke hulp kan worden geboden. Wouter zal ook een demonstratie van de duofiets geven en op welke manier daarvan gebruik gemaakt kan worden. Na de pauze zal worden bewogen (op muziek).


Donderdag 19 september bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten.
Mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en alle andere geïnteresseerden uit de gemeente Het Hogeland en daarbuiten zijn van harte welkom.
U kunt zo binnenlopen en de toegang is gratis.
Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728.


Zondag 22 september : Alzheimer Café Winsum e.o.  “Kom in beweging en wandel met ons mee”
In september 2019 viert Alzheimer Café Winsum e.o. haar 13e verjaardag. Om dit extra luister bij te zetten, wordt een dorpswandeling georganiseerd op zondag 22 september, de dag na Wereld Alzheimer Dag. Landelijk thema van Wereld Alzheimer Dag is dit jaar “Samen bewegen”.
We verzamelen om 14 uur bij café J&A in Winsum (Hoofdstraat 2b). Na een wandeling van ongeveer een uur door Winsum komen we hier ook weer terug. Na afloop is er gelegenheid om samen nog wat bij J&A te drinken.
Deelname aan de wandeling is gratis, consumpties na afloop zijn voor eigen rekening.
Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.