Donderdag 21 september 2023 – Rol van de huisarts bij dementie – Alzheimer Café Winsum e.o.

Deze avond is dhr. W. Mansholt onze gast. Hij is huisarts in Winsum. Met hem gaan we in gesprek over wat de huisarts kan betekenen voor mensen met dementie en hun naasten. Het gaat over waaraan je dementie herkent en wat het verschil is met gewone vergeetachtigheid. We zullen nader ingaan op hoe dementie wordt vastgesteld, welke onderzoeken gedaan worden en wat de rol van de dokter daarin is.

Soms is het moeilijk om iemand te motiveren naar de huisarts te gaan. Besproken zal worden hoe de huisarts daarmee omgaat en welke mogelijkheden er zijn.

Donderdag 21 september bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten. De toegang is als altijd gratis.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

Namens de werkgroep Alzheimer Café Winsum e.o.
Erik de Jong – E-mail: alzheimercafe.winsum@alzheimervrijwilligers.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.