Eerste ervaringen meldactie “Zorg in Coronatijd”. U kunt nog steeds mee doen

Op 8 april 2020 startte Zorgbelang Groningen samen met het Platform Hattinga Verschure en ZaVie de Meldactie Zorg in Coronatijd.
Welke gevolgen hebben de coronamaatregelen voor de zorg en ondersteuning aan niet-coronapatiënten, cliënten en hun naasten/ mantelzorgers? Welke knelpunten komen ze tegen? En welke mooie oplossingen? Inwoners van de provincie Groningen kunnen hun ervaringen delen via een online vragenlijst, door te bellen of door te mailen naar Zorgbelang Groningen.
Er komen veel reacties binnen over uitgestelde en afgezegde afspraken, maar bijvoorbeeld ook over de gevolgen van het niet meer kunnen bezoeken van naasten, of over de impact voor mantelzorgers. Meer resultaten en ervaringen leest u in de  Nieuwsbrief Meldactie Zorg in coronatijd – mei 2020

Meedoen kan nog!
Heeft u ook ervaring met ‘zorg in coronatijd’? U kunt uw ervaringen nog steeds delen in de meldactie. Dit kan via:
de online vragenlijst op https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/zorgincoronatijd
een mail naar meldpunt@zorgbelang-groningen.nl ;
telefonisch op 050 571 39 99. Het Meldpunt is maandag t/m donderdag ’s ochtends bereikbaar tot 12.00 uur. Het kan voorkomen dat u contact krijgt met het antwoordapparaat, dan bellen zij u terug. Dit doen zij ook wanneer u buiten bereikbaarheidsuren contact met hen opneemt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.