Onderzoek met vragenlijst – Wens naar bewegen van mensen met geheugenproblemen tot dementie

Esther Homan doet een onderzoek. Help u haar door de vragenlijst in te vullen?“Bij deze wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Esther en ik studeer Biomedische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op dit moment loop ik stage bij Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN). Tijdens deze stage wil ik graag de behoefte en wensen rondom beweegactiviteiten voor mensen met geheugenproblemen in kaart brengen.

Hiervoor wil ik u graag een aantal vragen stellen.
Wat ik vaak lees is dat er verschillende manieren van bewegen worden bedacht voor mensen die geheugenproblemen ondervinden, maar dat de persoon zelf niet altijd wordt gevraagd wat hij of zij nu eigenlijk echt graag wil doen. Daarom heb ik deze vragenlijst opgezet om ervoor te zorgen dat uw wensen worden gehoord en we zo samen kunnen kijken naar wat plezier geeft tijdens het doen van beweegactiviteiten.
Deze vragenlijst mag natuurlijk ook samen worden ingevuld met een naaste of ondersteuner. Alvast heel erg bedankt voor het beantwoorden van de vragen en vooral veel plezier gewenst!”

De link naar de vragenlijst is: https://forms.gle/WKgqLpCFNZHcnM4e7

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.