Onderzoek naar woon- en zorgmogelijkheden als thuis blijven wonen niet langer een optie is

Mijn naam is Hélène Middelbrink en ik ben 22 jaar oud. Tijdens mijn studie Management in de Zorg heb ik van alles geleerd over de laatste trends en ontwikkelingen in de zorg. Wonen en zorg is één van die trends en daar wil ik mij tijdens het afstuderen verder in verdiepen.

Afgelopen jaar heb ik van dichtbij meegemaakt dat het lastig is om de keuze te maken dat zelfstandig thuis wonen helaas niet meer gaat. Hierdoor heb ik besloten onderzoek te doen onder ouderen op het gebied van wonen.

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de omgeving van zorg en welzijn. Het doorbrengen van de oude dag gebeurt niet meer in een verzorgings- of verpleeghuis. Tegenwoordig willen en moeten mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Door middel van een enquête probeer ik inzicht te krijgen in welke mate ouderen al rekening houden met de situatie als thuis wonen niet meer gaat.

Ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar uw mening/gedachten over dit onderwerp. In samenwerking met het Zorg Innovatie Forum heb ik een enquête uitgezet in de provincie Groningen. Ook uw mening neem ik graag mee in het onderzoek.
Het anoniem invullen kan via de onderstaande link en duurt slechts 5 tot 10 minuten.
De link is tot 15 juli geldig.

https://www.survio.com/survey/d/F7F4I9M8L3J3L1X6D

Bent u naar aanleiding van de enquête nieuwsgierig geworden? Aan het eind kunt u uw mailadres achterlaten, dan stuur ik u de resultaten van het onderzoek graag toe.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Hélène Middelbrink
Afstudeerstagiaire Zorg Innovatie Forum

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.