Online seminar: ‘Gewoon vergeetachtig of dementie’ op 14 maart 2019

Vergeet uw naaste gewoon steeds meer of zijn het de eerste symptomen van dementie? Dat is soms moeilijk te bepalen. En geeft vaak veel zorgen. Zeker als uw omgeving uw vermoeden niet deelt. Dit seminar helpt u op weg bij het herkennen en bespreekbaar durven maken van dementie.
Op donderdag 14 maart om 19.30 uur zenden we  (= CZ) het gratis online seminar: ‘Gewoon vergeetachtig of dementie?’ opnieuw uit. Dan geven onze experts Gerben Jansen (casemanager), Freek Gillissen (verpleegkundig consulent) en Jacqui van Kemenade (huisarts) praktische tips en beantwoorden ze vragen als:

• Hoe herken ik de symptomen van dementie?
• Hoe maak ik het vermoeden van dementie bespreekbaar?
• Hoe zorg ik dat er duidelijkheid komt over mijn vermoeden?
• Waarom is het stellen van een diagnose bij dementie zo belangrijk?
• Waar kan ik terecht voor een diagnose?

Hebt u een vraag tijdens het kijken? Via een persoonlijke chat kunt u uw vraag gelijk stellen aan ons team van experts.

Kortom, een seminar vol praktische tips en nuttige informatie. En het mooie is: u hoeft er de deur niet voor uit. Volg het seminar gewoon op uw tablet, computer of smartphone. Kunt u niet op 14 maart? Meld u dan toch aan. U ontvangt na het seminar een e-mail met de samenvatting van het seminar, zodat u het op een later tijdstip terug kunt kijken. Dit seminar werd eerder beoordeeld met een 8,3 door de kijkers!
Aanmelden via https://dementie.cz.nl/dementie-herkennen/product/online-seminar-gewoon-vergeetachtig-of-dementie-op-14-maart-2019/order

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.