Waardig Wonen – Informatie flyer Wonen voor mensen met dementie in Groningen en Winschoten

Mensen die ouder worden of dementie krijgen, kunnen heel lang thuis blijven wonen. De diagnose dementie maakt natuurlijk veel emoties los. Maar uiteindelijk gaat het leven ‘gewoon’ door. Het moment komt dan om te verhuizen als het thuis niet langer gaat.

Waardig Wonen biedt een alternatief in een gewone woning in een gewone wijk waarbij er 24-uurszorg en ondersteuning aanwezig is.

Een eigen (t)huis verlaten omdat het echt niet meer gaat, gaat vaak met veel gevoelens gepaard. Waardig Wonen probeert die stap minder moeilijk te maken door een warme en sfeervolle omgeving te bieden. Een plek waar mensen zich veilig voelen met betrokken mensen die de zorg en ondersteuning geven die nodig zijn. Natuurlijk in afstemming met de bewoner en hun familie.

Waardig Wonen biedt daarbij een (t)huis voor mensen met dementie. In een gewone straat in een wijk of dorp wonen vijf of zes bewoners samen in een huis dat voor hen een thuis is. Met 24-uurszorg en aandacht gedurende de gehele week in huis. Waardig Wonen is opgericht door mantelzorgers van mensen met dementie.

Informatiefolder over de huizen

Voor de twee huizen is er nu een informatieflyer “Wonen voor mensen met dementie in Groningen” en “Wonen voor mensen met dementie in Winschoten”.

Lees meer in de Info flyer Waardig Wonen huis in Groningen versie augustus 2022 en de Info flyer Waardig Wonen huis in Winschoten versie augustus 2022

Meer informatie op de website http://waardigwonen.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.