Webinar – Leren doet Leven – 31 maart 2023 – Platform Power

Een leven lang blijven leren is gezond. Zo kunnen we zorgen dat onze hersenen langer fit blijven, en het werkt stimulerend voor ons zelfvertrouwen en gevoel van zelfstandigheid.

In het webinar ‘Leren doet leven!’ staan we stil bij deze positieve effecten van leren op latere leeftijd. Dit wordt gedaan vanuit verschillende perspectieven. Zo geeft Jelle Brouwer (promovendus aan de Rijksuniversiteit Groningen) een keynote over de achtergrond en de resultaten van het CogFlex onderzoek, waarbij het effect van verschillende cursussen op het denkvermogen van ouderen en hun stemming is onderzocht. Ook laten we een aantal mooie praktijkvoorbeelden zien, is Jos Verkluyl, geriater van het Martini Ziekenhuis aan het woord én vertelt Anjo Geluk, één van de actieve ouderen van Platform Pouwer, zelf over het leren tussen jong en oud en het belang van leren op latere leeftijd.

Wilt u weten hoe u uw brein vitaal houdt? Of juist hoe u ouderen kunt aansporen om te blijven leren? Neem dan deel aan dit webinar! Onze webinars worden bezocht door ouderen en professionals vanuit het hele land.

Info en aanmelden op https://www.platformpouwer.nl/agenda-item?id=25

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.