Westerkwartier – Grijpskerk – Grootegast en Marum – De Dag van de Mantelzorg met een schilderworkshop 4 november, lezing over strafrecht 5 november en bakworkshop 7 november 2019

De Dag van de Mantelzorg valt dit jaar op zondag 10 november. De week voorafgaand aan deze dag worden er meerdere leuke en ontspannende activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers uit de gemeente Westerkwartier. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze activiteiten, dan kunt u mailen naar en zich aanmelden bij balie@sociaalwerkdeschans.nl 
Meer informatie op https://www.sociaalwerkdeschans.nl/index.php?moduleid=25&id=34&actie=agendaitem

Maandag 4 november 2019 – Een kleurrijke schilderworkshop in Grootegast.
De week van de Mantelzorg Westerkwartier gaat kleurrijk van start met een schilderworkshop in Grootegast. Ook als u geen schilderervaring heeft bent u van harte welkom.
Wanneer: maandag 4 november
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Waar: Dienstencentrum Grootegast, De Schalck 1, Grootegast
Aanmelden: van 15 – 30 oktober 2019
Meld u op tijd aan, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol.

Dinsdag 5 november 2019 – Lezing over strafrecht door Wim Anker in Marum
In het kader van de ‘Week van de Mantelzorg Westerkwartier’ biedt Sociaal Werk De Schans de mantelzorgers op dinsdag 5 november een leuke en interessante ochtend aan in het Marheem in Marum.
Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur ontvangst met koffie/thee
10.30 uur lezing van Wim Anker (strafrechtadvocaat Anker & Anker)
Wim Anker zal spreken over de rol en taak van een strafpleiter. Hij gaat in op interessante zaken uit heden en verleden. Ook verschillende anekdotes komen aan de orde.
11.30 uur afsluiting met drankje
Aanmelden: Aanmelden is mogelijk tussen 15 oktober en 30 oktober. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wanneer u bij de lezing aanwezig wilt zijn verzoeken wij u zich van tevoren aan te melden.

Donderdag 7 november 2019 – Een leuke en lekkere bakworkshop bij Bakker Jager in Grijpskerk.
Bij Bakker Jager uit Grijpskerk is een leuke bakworkshop georganiseerd voor mantelzorgers. Zij worden bij de bakker ontvangen met iets lekkers. Daarna verzorgt de bakker een rondleiding door de bakkerij en mogen zij zelf aan de slag. Wat zij gaan bakken is nog een verrassing,
Datum: donderdag  7 november 2019
Tijd: 14.30- 16.30 uur
Adres: Bakkerij Jager, Kerkplein 5 9843 HB Grijpskerk
Aanmelden: Aanmelden kan tussen 15 en 25 oktober. Er is een beperkt aantal plaatsen op de workshop, meld u daarom tijdig aan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.