Wilt u zich in zetten voor mensen met dementie in de Provincie Groningen? Alzheimer Nederland afdeling Groningen heeft vacatures – bestuurslid Communicatie en PR – webmaster – lokale belangenbehartigers

Alzheimer Nederland heeft 48 regionale afdelingen, verspreid over het hele land waaronder de afdeling (provincie) Groningen. Voor mensen met dementie en hun naasten is informatie, een luisterend oor en een helpende hand in eigen omgeving erg belangrijk. Voor de hele provincie Groningen biedt de afdeling Groningen van Alzheimer Nederland ondersteuning aan mensen met dementie, hun mantelzorgers, hun familie en iedereen die dicht bij de patiënt staat. U kunt daarbij ondersteuning geven door een vacature in te vullen.
Alzheimer Nederland afdeling Groningen heeft de volgende vacatures.

 

1.Vacature Bestuurslid Communicatie en PR
Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Groningen is op zoek naar een bestuurslid Communicatie & PR. Je ontwikkelt samen met je medebestuursleden een passende (on- en offline) communicatiestrategie voor de activiteiten in jouw regio en je coördineert de daaruit voortkomende werkzaamheden. Je bewaakt en gebruikt de huisstijl van Alzheimer Nederland. Je draagt bij aan een goede informatievoorziening op de website en social media. Je kunt ongeveer 2 tot 4 uur per week voor dit werk vrijmaken.
Meer informatie in Vacature Bestuurslid Communicatie en PR – Alzheimer Nederland afdeling Groningen

 

2.Vacature webmaster
Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Groningen is op zoek naar een webmaster Als webmaster zorgt u dat website van de regionale afdeling actueel is en er aantrekkelijk uitziet. Daarnaast bewaak je de huisstijl van Alzheimer Nederland.
Meer informatie in Vacature webmaster – Alzheimer Nederland afdeling Groningen

 

3.Lokale belangenbehartiger
Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Groningen is op zoek naar lokale belangenbehartigers voor de gemeenten Westerkwartier, Westerwolde, Pekela, Veendam, Delfzijl, Appingedam en Loppersum. Vanaf 1-1-2021 vormen de laatste drie gemeente één gemeente, Eemsdelta. Zij zoeken hiervoor iemand die de belangen binnen deze drie gemeenten behartigt.

 

Informatie is verder per email aan te vragen bij Tineke Runia (voorzitter bestuur en bestuurslid belangenbehartiging): t.runia@alzheimervrijwilligers.nl
Meer informatie over de afdeling op https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.