Zorg op afstand, wat zijn jouw ideeën en ervaringen? Doe mee aan het onderzoek!

Door ‘corona’ wordt in de zorg steeds meer gebruik gemaakt van telefonische consulten en beeldbellen. Fijn dat dit kan, maar het sluit niet altijd aan op wat patiënten, hun naasten en mantelzorgers nodig hebben of prettig vinden. Zorgbelang Groningen en andere belangenorganisatie horen daarom graag jouw ideeën en ervaringen rond deze zorg via de online vragenlijst ‘Goede zorg op afstand’. Doe je mee?

Deel je ervaringen!
In de vragenlijst (online) kun je onder andere kwijt met welke zorgverleners je ‘op afstand’ contact hebt gehad, of je invloed had op de manier waarop het contact plaatsvond en of je hierover goed bent geïnformeerd. Ook horen zij graag hoe de afspraak is bevallen. Tot slot vragen zij je waarom je wel of niet zou kiezen voor zorg op afstand en welke ondersteuning je hierbij nodig hebt.
Je vindt de vragenlijst op https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/goedezorgopafstand . Invullen kost maximaal 15 minuten. De vragenlijst delen in je netwerk mag, graag zelfs!

Samen werken aan betere zorg op afstand
De vragenlijst is onderdeel van het project ‘In contact in de zorg’. De uitkomsten worden gebruikt om zorg op afstand in de Provincie Groningen verder te ontwikkelen vanuit het perspectief van patiënten en hun naasten/mantelzorgers.
Zorgbelang Groningen voert het project uit in samenwerking met het Onderling Sterk Steunpunt – provincie Groningen, Platform Hattinge Verschure, zaVie, zorgaanbieders en andere ketenpartners. Het project is mede mogelijk door een subsidie van de Provincie Groningen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.