Alzheimer Café Westerkwartier – LIEFDE WORDT NIET DEMENT – 9 mei 2023

Graag nodigen wij u uit voor het eerstkomend Alzheimercafé Westerkwartier.

Deze wordt gehouden op dinsdagavond 9 mei vanaf 19.30 uur op het Dorpsplein van de Nieuwe Wierde, Burmaniastraat 1 in Grijpskerk.
De zaal is vanaf 19.00 uur open.

Het thema van de avond is: ‘’Dementie en intimiteit’’ Na een korte inleiding wordt de documentaire ‘’liefde wordt niet dement’’ vertoont. De avond staat onder leiding van Guus Raats (psycholoog)

LIEFDE WORDT NIET DEMENT
Deze documentaire van 25 minuten volgt het leven van Peter en zijn echtgenote Tilly. Ondanks haar vergevorderde dementie wil Peter, Tilly niet naar een verpleeghuis brengen. Hij is ervan overtuigd dat het haar dood zal betekenen. Vanaf het moment dat ze wakker wordt totdat ze naar bed gaat houdt Peter haar liefdevol in de gaten. Tilly kan niet meer lopen en niet meer praten. Maar Peter voelt de liefde die ze uitstraalt.

Graag wil ik u wijzen op de mogelijkheid van (aangepast) vervoer waarmee wij u van huis kunnen halen voor een vaste prijs van € 2,– per keer (halen en brengen). Voor meer informatie kunt u zich tijdens kantooruren wenden tot het informatieloket van ‘de Schutse’ tel. 0594 – 512334.

Graag begroeten wij u op dinsdagavond 9 mei 2023.

De werkgroep Alzheimercafé Westerkwartier.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.