Ben jij de begeleider of verzorgende voor mensen met dementie die wij zoeken?? Of ben je student VZ die graag een leuke weekend baan wil? Het team Waardig Wonen in Groningen heeft een vacature een BEGELEIDER en een VERZORGENDE

Ben jij de begeleider of verzorgende voor mensen met dementie die wij zoeken??
Of ben je student VZ die graag een leuke weekend baan wil?
Het team Waardig Wonen in Groningen heeft een vacature een BEGELEIDER en een VERZORGENDE.

Als begeleider geef je samen met een verzorgende, onze bewoners de verzorging en aandacht en liefde die ze verdienen.
Je hoeft als begeleider niet persé een (helpende) opleiding in de zorg te hebben, maar wel affiniteit met mensen met dementie. Voor verzorgende vragen wij minimaal niveau 3.

Wil je werken in een leuk team? Heb jij ‘iets’ met mensen met dementie?
Stichting Waardig Wonen zoekt iemand die flexibel is en ook bereid is om in het weekend te werken.

Stichting Waardig Wonen is een zeer kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie.
Wij verlenen 24/7 zorg aan mensen met dementie. Wij vinden dat mensen met dementie ook waardig moeten wonen! Daarom zorgen wij zeer betrokken en met liefde voor 5 bewoners die samen in een gewoon en gezellig huis wonen en samen leven als ‘gezin’ .
24 uur per dag is er een verzorgende aanwezig en overdag is er dan ook nog een begeleider bij. Dat betekent dus 2 collega’s bij maximaal 5 bewoners. Waar zie je dat nog? Veel aandacht voor de bewoners is dan mogelijk en ook voor jou een leuke dag.
Wij werken als ZZPér. Als je dat nieuw voor je is, dan geven we van zelf graag informatie hoe dat in de praktijk werkt.

Na ontvangst van je gegevens nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Je introductie bestaat ook uit een 2 x een dagdeel “meewerken” waarna je zelf tot de conclusie kunt komen of het werken hier bij je past. Ook zien we dan wel een klik met de bewoners en je collega’s. Als je dan definitief besluit bij ons te gaan werken, dan worden deze gewerkte uren ook uitbetaald. Kortom, je bent welkom om een keer op visite te komen.

Spreekt dit jou ook aan? Neem dan contact op via de mail info@waardigwonen.nl (rechtstreeks en vermeld dat wel even je telefoonnummer er bij) of vul gelijk het formulier open sollicitatie in op Vacatures Waardig Wonen – Verzorgenden http://www.waardigwonen.nl 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.