Bijeenkomst voor mantelzorgers – Vind ik dat ik het wel vol kan houden? Respijtzorg niets voor mij. Of toch..wel ? Winschoten – 9 oktober 2019 en Bedum – 29 oktober 2019

Zorgen voor naasten is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met mantelzorg: je bent mantelzorger, je wordt mantelzorger of je (hebt) in de toekomst hulp van een mantelzorger nodig. Maar… pas je ook goed op jezelf?

 

Platform Hattinga Verschure nodigt u van harte uit om één van deze bijeenkomsten bij te wonen.

 

Winschoten – 9 oktober in de Boschpoort – van 19.30 tot 21.30 uur
Bedum – 29 oktober in het Trefpunt – van 19.30 tot 21.30 uur

Tijdens deze bijeenkomst brengt Baukje Fennema (theatermaker, actrice en verhalenverteller van Ithaka.) verschillende kanten van het thema op inspirerende wijze naar voren brengen. Daarnaast is er ruimte om eigen ervaringen te delen. Platform Hattinga Verschure nodigt u dan ook van harte uit om één van deze bijeenkomsten bij te wonen.

U kunt zich inschrijven voor deze bijeenkomst via de website https://www.sphv.nl/index.php?option=com_eventbooking&task=register.individual_registration&event_id=11 
De toegang is gratis. Introducee/partner meenemen is uiteraard toegestaan.

Platform Hattinga Verschure heeft als doelstelling het collectief behartigen van de belangen van de (ex-)mantelzorgers in de provincie Groningen.
Meer info over het Platform Hattinga Verschure op https://sphv.nl/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.