Donderdag 17 oktober 2019 – Alzheimer Café Winsum e.o. – Ouderen in het ziekenhuis

Deze avond is Jannie Drijfhout onze gast. Zij is verpleegkundig consulent geriatrie in het Martini ziekenhuis. Met elkaar gaan we in gesprek over ouderen in het ziekenhuis. Daarbij komen vragen aan de orde als: Wat is een geriater, en wanneer krijg je met geriatrie of de geriater te maken? Wanneer je naar het ziekenhuis wordt verwezen met de vraag om onderzoek naar dementie, wat voor onderzoeken kun je dan verwachten en krijg je ook met een verpleegkundig consulent geriatrie te maken? Gaat dit via de poli, of ook via opname? Hoe worden mensen met dementie begeleid in het ziekenhuis? Wordt er extra aandacht aan hen geschonken?
Uiteraard kunnen er daarna uitgebreid vragen over dit onderwerp worden gesteld en ervaringen worden gedeeld.

Wanneer en waar
Donderdag 17 oktober bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten.
Mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en alle andere geïnteresseerden uit de gemeente Het Hogeland en daarbuiten zijn van harte welkom.
U kunt zo binnenlopen en de toegang is gratis.

Vervoer en overige info
Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728.
Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website http://www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.