Delier en dementie – Donderdag 16 mei 2019 – Alzheimer Café Winsum

Een delier is iets wat vaak voorkomt en wat veel op dementie lijkt, maar het niet is. Daarom is het goed om er meer over te weten.

Onze gast van de avond is Raoul Dik, arts in De Twaalf Hoven. Hij heeft in zijn werk veel te maken met mensen die een delier doormaken. Hij zal vertellen over hoe je een delier herkent en wat je eraan kunt doen. We zullen ingaan op de verschillen met dementie en depressie. Ook gaan we in op wat je kunt doen om een delier te voorkomen.
Zeker mensen die ooit een delier hebben doorgemaakt en daarover willen vertellen, zijn deze avond van harte welkom.

Donderdag 16 mei bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten.

Mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en alle andere geïnteresseerden uit de gemeente Het Hogeland en daarbuiten zijn van harte welkom.
U kunt zo binnenlopen en de toegang is gratis.

Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728.
Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.