Dementie Ervaringsmiddag op 25 september 2019 – Muziek en Dementie

“Dementie hoeft geen belemmering te zijn voor emotionele diepgang.” (…)

“Er is altijd nog een ik, dat kan worden aangesproken, ook al kan dat misschien alleen gebeuren door muziek.” Oliver Sacks in Musicofilia (2007).

In de Week van de Dementie organiseren Deltaplan Dementie en het project Korrewegwijk Dementievriendelijk van de Hanzehogeschool Groningen een themamiddag over muziek en dementie.

Deze middag is de afsluiter van een reeks van vier Dementie Ervaringsmiddagen, die de Innovatiewerkplaats Kunsten, Zorg en Welzijn van de Hanzehogeschool Groningen en partners in de Groningse Korrewegwijk organiseerden.
Uitgaande van  ervaringsverhalen van leven met dementie en met de kunsten als aanjager, onderzochten wij afgelopen jaar hoe de ervaringen van
familie, verzorgenden, vrijwilligers, kunstenaars, onderzoekers en studenten elkaar kunnen versterken.

Datum, tijd, locatie en aanmelding
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 25 september van 13:00 – 17:00 uur
Locatie: Prins Claus Conservatorium, Meeuwerderweg 1, 9724 EM Groningen
Deelname is gratis.  Aanmelden kan t/m 20 september en gebeurt op volgorde van binnenkomst. De leden van het Deltaplan Dementie hebben daarbij voorrang.

Via aanmelder.nl op https://www.aanmelder.nl/111421/subscribe?survey_id=103938&invitation_key=RilYfzC5vZrjgxkElOozPShTJ2ludl9rZXlfdjInCnAxCkkxMTE0MjEKSTU0NTA1NTcKUydceGEyXHhiYlx4OWFceDE1cFx4MDNceGUzXHhmMzBceDBiQm5ceGEzXHhiNFx4ZmRBXHhlYlx4MWMmXHhhZVx4OTVceGRmXFw7XHg4NkVceGMxdFx4ZTFceDk3cGonCnAyCk5OTnRwMwou

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.