Donderdag 19 maart 2020 – Winsum gaat niet door – Alzheimer Café – “Een beroerte… en dan?”

Wanneer iemand wordt getroffen door een beroerte is vaak maar een klein deel van de gevolgen direct zichtbaar. Een arm of een been die niet meer goed meebeweegt herkent iedereen vaak wel. Toch zijn er meer mogelijke gevolgen bij een beroerte zoals problemen met concentratie, taal, geheugen, etc. Ook karakterveranderingen komen meer dan eens voor.
We gaan deze avond met Hilda Wiese en de bezoekers in gesprek over de zichtbare en met name de minder zichtbare mogelijke gevolgen van een beroerte. Hilda Wiese werkt als CVA nazorg verpleegkundige bij TSN Thuiszorg.

 

Donderdag 19 maart bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten.
Mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en alle andere geïnteresseerden uit de gemeente Het Hogeland en daarbuiten zijn van harte welkom.
U kunt zo binnenlopen en de toegang is gratis.
Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728.

 

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen of E-mail: alzheimercafe.winsum@alzheimervrijwilligers.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.