Expertmeeting Zorgtechnologie 15 september 2021 –  Een nieuwe fase – Denk mee over technologie in zorg en welzijn na 2021

Het is bijna weer zover. De eerste live ontmoeting van de expertmeeting na een langere tijd. Zorg dat je er op tijd bij want zij kunnen maximaal 50 deelnemers welkom heten op deze mooie locatie. Het zal een bijeenkomst zijn waarin de verduurzaming van het project ZorgThuis en de opgerichte TZA Drenthe wordt toegelicht, Health Hub roden deelt hun visie en het Noordelijk Platform Zorgtechnologie passeert de revue.

Kortom, hoe blijven we ook in de toekomst verbonden op het thema zorginnovatie en technologie en werken we samen verder aan onderzoek en implementatie.

Hieronder meer informatie over het programma:

Locatie
Puddingfabriek Groningen – Viaductstraat 3 A in Groningen

14.00-14.30 – Inloop
14.30-14.40 Ann Fritzsche – Welkom
14.40-15.10 Marjolein den Ouden – Het V-model technologiekwalificaties van MBO- en HBO-professionals in zorg en welzijn
15.10-15.40 – Jelly Zuidersma – Hoe leernetwerken door wederkerigheid duurzaam kunnen bloeien.
15.40-17.00 – Stands en rondlopen

Aanmelding voor 15 september 2021
Meld je aan voor de Expertmeeting van 15 september, via https://werkgevers.zorgpleinnoord.nl/agenda/expertmeeting-een-nieuwe-fase—denk-mee-over-technologie-in-zorg-en-welzijn-na-2021

Parkeermogelijkheden bij deze locatie: achter het station zijn er 40 plekken beschikbaar voor betaald parkeren en anders wordt de parkeergarage Oosterpoort geadviseerd (5 minuten lopen). Met OV naar de locatie is helemaal ideaal. Een brug over en je bent bij de Puddingfabriek.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.