Interessante vacature voor jou ?!! Bij Waardig Wonen is de vacature coördinator

Zorg jij er als coördinator voor – met het team en familie – dat de bewoners met goede zorg veilig wonen met elke dag een leuke dag? Zie je het als een uitdaging meer Waardig Wonen huizen te realiseren? Een betaalbaar (t)huis, ook voor mensen met een laag inkomen. Zorg je er voor dat Waardig Wonen gezien wordt in de keten van langer thuis kunnen wonen – woontussenvoorzieningen – verpleeghuis voor mensen met dementie?
Solliciteer dan op de vacature coördinator Waardig Wonen.

Hoe en meer informatie lees je in de uitgebreide vacature tekst Functie coördinator Waardig Wonen 14 november 2020   en op de website http://www.waardigwonen.nl/vacatures/

Waardig Wonen
Stichting Waardig Wonen biedt kleinschalige, huiselijke woonoplossingen voor mensen met dementie. In elk huis wonen vijf bewoners waarbij een team van zorgmedewerkers en begeleiders 24 uur per dag aanwezig is. Het huis ligt “gewoon” in de wijk of in een dorp. Kortom, heel gewoon.
Elk team bestaat uit zo’n tien zelfstandige zorgverleners. Capabel, met ervaring in de zorg en de psychogeriatrie en vooral met het hart op de goede plaats.
Met tijd voor een spelletje, een wandeling of een afspraak buiten de deur. Want waarom zou je je huiskamer niet meer uitkomen als je dementie hebt?

Kern van de functie
Het faciliteren van dagelijkse gang van zaken in de woningen; het zorgteam is een zelf organiserend team.
De coördinator onderhoudt daarvoor de contacten met de vertegenwoordigers van de bewoners.
Het onderhouden van de contacten met externe relaties m.b.t. de uitvoering van de werkzaamheden in de woningen en de realisatie van woningen in steden en dorpen.
De coördinator bewaakt de visie en kwaliteit van de organisatie en legt hierover verantwoording af aan het bestuur.

Informatie en sollicitatie
Je kunt informatie krijgen bij de waarnemend coördinator via de mail info@waardigwonen.nl en telefonisch op 06-29216568 (tussen 10.00 en 14.00 uur op maandag – dinsdag – woensdag).
Sollicitaties zien we graag tegemoet uiterlijk 28 november via de mail info@waardigwonen.nl gericht aan het bestuur Waardig Wonen met vermelding van Sollicitatie coördinator.
Meer informatie over Waardig Wonen op http://www.waardigwonen.nl/vacatures/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.