Oproep – Carmen Veldkamp zoekt opdrachtgever van uit haar opleiding Communicatie & Multimedia Design : Maak een interactief digitaal product als oplossing voor een probleemstelling van de opdrachtgever.

Carmen Veldkamp zoekt opdrachtgever van uit haar opleiding Communicatie & Multimedia Design : Maak een interactief digitaal product als oplossing voor een probleemstelling van de opdrachtgever.
Carmen:
“Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design en hiervoor ben ik opzoek naar een afstudeeropdracht per 20 april 2020. Het lijkt mij leuk op mijn manier een bijdrage te geven aan de samenleving.
De afstudeeropdracht is verdeeld over drie kwartalen en staat wat betreft werk gelijk aan twee kwartalen. Ondertussen zijn er nog vakken die deze opdracht ondersteunen. Dit houdt in dat ik vanaf april tot ongeveer eind januari/begin februari 2021 bezig zou zijn met deze opdracht.

Vanuit de opleiding is de opdracht een interactief digitaal product als oplossing voor een probleemstelling van de opdrachtgever. Om van deze probleemstelling tot een product te komen zijn er verschillende stappen, zoals onderzoek naar de doelgroep.

Voor mijn stageopdracht heb ik al (een kleine versie van) een soort gelijke opdracht gemaakt. Deze opdracht is te bekijken via de link: https://xd.adobe.com/view/a86b928c-2738-486c-5024-80a588e23fea-de5a/. Dit is een prototype van een koppeling tussen de klantenkaart en webshop van het warenhuis Lucky Store in Suriname.

Het lijkt mij leuk om me met deze opdracht te focussen op een maatschappelijk thema. Verder lijkt het mij een heel mooi idee om mensen met dementie weer te verbinden met hun naasten. Hoe langer in het proces hoe meer afstand de naasten altijd voelen/zien.
Een voorbeeld van een product zou een app kunnen zijn waarbij de naasten bepaalde herinneringen op de app zetten en samen met de desbetreffende persoon samen doorheen gaan. En dat ze op deze manier zich met elkaar verbonden voelen. Overigens is alles nog mogelijk en zou het bijvoorbeeld ook over een andere probleemstelling kunnen gaan als hier behoefte aan is.

 

Wat misschien belangrijk is om te vermelden, is dat het in dit geval niet om een stage gaat. De afstudeerperiode gaat over één specifieke opdracht waar in principe geen andere werkzaamheden zoals meewerken in de organisatie bij horen.

 

Ik kom graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Als u behoefte heeft aan mijn portfolio of CV kan ik deze naar u mailen”.
Contact : Carmen Veldkamp carmenveldkamp@hotmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.