Oproep – Deel je ervaringen als werkende mantelzorger met het RIVM!

Het aantal ouderen in Nederland neemt toe en ouderen wonen steeds langer thuis. De zorg voor ouderen komt hierdoor steeds vaker op mantelzorgers aan. Er zijn veel mantelzorgers die deze zorg combineren met een betaalde baan. Dat vraagt veel van mantelzorgers. Daarom is het belangrijk dat mantelzorgers passende ondersteuning ontvangen. Bijvoorbeeld op het werk, thuis of in de omgeving.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) doet onderzoek naar de behoefte aan ondersteuning van werkende mantelzorgers die zorgen voor een naaste oudere. Om tot de juiste vormen van ondersteuning te komen, zijn de ervaringen en meningen van mantelzorgers van groot belang. Daarom is het RIVM op zoek naar mantelzorgers die willen meedoen aan een onderzoek waarin zij hun ervaringen willen delen.

 

Op 18 april en 8 mei organiseert het RIVM twee bijeenkomsten voor mantelzorgers. 
Bent u een werkende mantelzorger, en wilt u een bijdrage leveren aan het vinden van passende ondersteuning voor werkende mantelzorgers? Meld u dan aan. Via onderstaande link vindt u meer informatie en kunt u zich opgeven voor één van de bijeenkomsten.

 

Informatie vindt u in de  Flyer RIVM zoekt werkende mantelzorgers
Als u wilt deelnemen aan het onderzoek dan kan dat via : https://www.formdesk.com/rivm/SterkeMantelzorg

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.