Plek vrij in het Waardig Wonen huis in Winschoten voor mensen met dementie

Misschien kent u iemand die belangstelling heeft om bij Waardig Wonen te gaan wonen als het thuis niet meer gaat of tijdelijk een oplossing heeft gevonden bijv. in een verpleeghuis in afwachting van een mogelijk beter alternatief.
Waardig Wonen biedt een (t)huis voor mensen met dementie. In een gewone straat in een wijk of dorp wonen vijf bewoners samen in een huis dat voor hen een thuis is. Met 24-uurszorg en aandacht.

Als u belangstelling heeft en meer wilt weten, dan bent u welkom om op visite te komen. U maakt dan de praktijk al mee en kunt de sfeer “proeven”. Ook verwijzers zijn welkom om op visite te komen. Een “visite” zegt meer dat de informatie op papier, toch?

Samengevat de info (lees meer op de website Waardig Wonen http://www.waardigwonen.nl/wonen-en-zorg/locaties waar u ook een infofolder over het huis in Winschoten kunt vinden namelijk Infoflyer Waardig Wonen huis in Winschoten

Plek vrij in het Waardig Wonen huis in Winschoten voor mensen met dementie
Het huis ligt aan de Van Kinsbergenlaan 30-32 in Winschoten in de Zeeheldenbuurt (Winschoten-West).

Op een ideale locatie in een rustige en vriendelijke wijk ligt deze woning. Op loopafstand bevinden zich namelijk diverse voorzieningen waaronder scholen, supermarkten, sportfaciliteiten en cultuurcentrum De Klinker. Ook het centrum van Winschoten is op loopafstand gelegen. Daarmee blijven mensen met dementie ook wonen in een gewone woonomgeving met voorzieningen.

De woningen zijn voor mensen met dementie met het zorgprofiel 5 VV Beschermd wonen met intensieve dementie zorg (CIZ-indicatie WlZ – Wet Langdurige Zorg). Bij de aanvraag CIZ kunnen wij ondersteuning bieden.
Mensen met dementie willen en kunnen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Er komt een moment dat dat niet meer kan.
Een oplossing kan Waardig Wonen zijn. Geen verpleeghuis maar gewoon wonen met wel 24-uurszorg in de woning – dag en nacht 7 dagen per week – zodat het veilig is en ondersteuning om elke dag een leuke en gezellige dag te hebben.
Waardig Wonen biedt een (t)huis voor mensen met dementie. In een gewone straat in een wijk of dorp wonen vijf bewoners samen in een huis dat voor hen een thuis is. Met 24-uurszorg en aandacht. Waar vind je dat nog: 2 medewerkers aanwezig op een aantal van 5 bewoners?!

Meer info op http://www.waardigwonen.nl/
U kunt mailen naar info@waardigwonen.nl of bellen 06-29216568 (we zijn een kleine organisatie en niet altijd goed telefonisch bereikbaar; daarom heeft onze voorkeur dat u een mailtje stuurt en daar ook uw telefoonnummer bij vermeldt)

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.