Seniorenconferentie ‘Heft in eigen hand’ – 9 juni 2022

Op donderdag 9 juni organiseert zaVie haar tweede Seniorenconferentie. De groep senioren wordt nog altijd groter en is daarmee een essentieel onderdeel van onze maatschappij. Hoe komt het dan dat deze groep toch aan invloed inboet, koopkracht verliest en dat welzijn en welbevinden achteruit gaan? Tijd om het heft weer in eigen handen te nemen!
Hoe kunnen we invloed uitoefenen bij gemeenten, maatschappelijke organisaties, bedrijven en in de politiek? Wat is het nut van beïnvloeding en welke goede voorbeelden zijn er? Dit en meer komt aan bod op 9 juni. Het definitieve programma volgt, maar nu al een aantal namen: Jan Waaijer (voormalig burgemeester en bestuurslid Unie KBO), Berend Hoekstra (voormalig burgemeester), Elles Bulder (lector Leefomgeving in Transitie op de Hanzehogeschool Groningen) en Wycher van den Bremen (gedragsgenerator).

 

Meer informatie en aanmelden
Bekijk voor meer informatie de vooraankondiging. Het verdere programma wordt nader bekend gemaakt. Aanmelden kan al wel. Dit kan tot uiterlijk 25 mei bij Rosalie Visser, r.visser@zorgbelang-groningen.nl onder vermelding van aanmelden seniorenconferentie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.