Symposium Wonen met Dementie – 19 januari 2024 – Gemeente Westerkwartier

Het Netwerk Dementie Westerkwartier organiseert op 19 januari 2024 het symposium “Wonen met dementie”.

Vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Zaal open om 13.00 uur; aanvang 13.30 uur

Locatie en adres – De Schutse – Oldenoert 32 – 9351 KP Leek.

Aanmelding via Netwerk Dementie Westerkwartier https://dementievriendelijkwesterkwartier.nl  en info@dementievriendelijkwesterkwartier.nl

Sprekers

Welkom en dagvoorzitter – PAUL TAMELING

HIJ IS BESTUURSLID VAN STICHTING DEMENTIEVRIENDELIJK WESTERKWARTIER EN BELANGENBEHARTIGER DEMENTIE GEMEENTE WESTERKWARTIER BIJ ALZHEIMER NEDERLAND.

Wonen met dementie – ANNE DE BOER

ZIJ IS BELEIDSSECRETARIS DEMENTIE RAPPORTEUR EN BELANGENBEHARTIGER BIJ ALZHEIMER NEDERLAND MET FOCUS OP HET THEMA WONEN MET DEMENTIE. ”WE KUNNEN HET AANTAL ZORGARME JAREN BIJ DEMENTIE LATEN TOENEMEN DOOR EEN GESCHIKTE WONING DIE IN EEN FIJNE BUURT STAAT, WAAR HET SOCIAAL VEILIG IS MET ONDERSTEUNING EN ZORG IN DE BUURT”

Bouwen en inrichten – JOS SLUTER

HIJ IS ONAFHANKELIJK ADVISEUR GESPECIALISEERD IN WONEN, ZORG EN WELZIJN VOOR MENSEN MET DEMENTIE EN LID VAN HET OMGEVINGSZORG COLLECTIEF EN DOCENT VAN VERSCHILLENDE OPLEIDINGEN DIE SAMEN MET DR. ANNEKE VAN DER PLAATS ONTWIKKELD ZIJN. ”DE OMGEVING HEEFT EEN GROTERE INVLOED OP DE KWALITEIT VAN LEVEN EN GEDRAG VAN MENSEN DIE ZORG NODIG HEBBEN, DAN WELKE ANDERE GROEP OOK”.

Invloed architectuur – ROBERT LANDSTRA

HIJ IS EIGENAAR EN ARCHITECT BIJ VNL ARCHITECTEN IN GROU. ”VEEL ZORGGEBOUWEN ZIJN SOLITAIRE OBJECTEN DIE ALS EEN SOORT UFO ZIJN GELAND IN HET GROEN EN OP GEEN ENKELE WIJZE EEN INTERACTIE AANGAAN MET HUN DIRECTEOMGEVING”

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.