U wilt toch ook goede samenwerking in ondersteuning van ouderen en mensen met dementie? Neem deel aan het onderzoek naar netwerkzorg

DementieNet – info op https://www.dementienet.com – is een wetenschappelijk onderzoek gestart naar de succesfactoren voor netwerkzorg.

Als onderdeel van dit onderzoek hebben zij een vragenlijst ontwikkeld waarmee de mate van samenwerking binnen een zorgnetwerk kan worden bepaald op basis van het Regenboogmodel (info op https://www.essenburgh.com/nl/regenboogmodel-voor-integrale-zorg ) Met de inzichten uit dit onderzoek, kunnen zij aanbevelingen doen voor succesvolle samenwerking en coördinatie van zorg.

Doet u zelf mee? En informeert u ook uw collega’s?

Klik op onderstaande link om de vragenlijst als u zelf deel uitmaakt van een zorgnetwerk :  https://dementienet2020.questionpro.com

Zij vragen ook om deze link door te sturen naar alle leden van uw eigen zorgnetwerk.
Zij vragen uw medewerking bij het werven van professionals die actief zijn in zorgnetwerken voor kwetsbare ouderen en/of mensen met dementie in de eerste lijn. De netwerkleden kunnen de vragenlijst invullen en krijgen na afloop een feedbackrapportage met de succes- en verbeterpunten van hun netwerk.
Kent u collega’s die betrokken zijn bij zorgnetwerken, dan hopen zij dat u deze informatie met de volgende link naar hen wil doorsturen: https://www.dementienet.com/dementienet/onderzoek/onderzoek-naar-samenwerking-in-de-eerstelijn/.
Hier vindt u meer informatie over het onderzoek en de criteria voor deelname.

Indien uw collega’s mee willen doen, kunnen ze contact opnemen met de onderzoekers via info@dementienet.com .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.