Vrijwilligerswerk bij DE OPSTAP – Huis voor logeren en respijtzorg – Vind jij het leuk om voor mensen te zorgen? Dan is De Opstap iets voor jou!!

Vrijwilligerswerk bij DE OPSTAP – Huis voor logeren en respijtzorg gaat opnieuw van start.

Vrijwilligers kunnen zich alvast aanmelden ( zie gegevens aan het eind van deze informatie)

De Opstap gaat opnieuw van start; in januari en februari worden onder meer een coördinator aangesteld en vrijwilligers geworven waarna bekend wordt gemaakt wanneer de gasten zich kunnen aanmelden of verwijzers dat kunnen gaan doen. Ook wordt de website actueel gemaakt.

De Opstap een gezellig logeerhuis in Groningen gaat opnieuw van start voor mensen die:
• Tijdelijk geen beroep kunnen doen op een mantelzorger, zoals een partner of familielid omdat die een adempauze nodig even of er even tussen uit wil
• Na bijvoorbeeld een opname in het ziekenhuis graag naar huis willen maar hierbij nog niet voldoende terug kunnen vallen op hun partner, familie, buren of vrienden

Zinvol en zorgzaam vrijwilligerswerk in een leuk team!
Samen zorg je ervoor dat de gasten zich thuis voelen.

De website De Opstap wordt actueel gemaakt met informatie over logeerzorg, informatie voor vrijwilligers en de contactgegevens. Misschien al klaar als u dit leest.

Voorlopig informatie en contact Waardig Wonen.
Telefonisch op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer 06-40521094 of neem contact op via de mail info@waardigwonen.nl .

Lees meer in Vrijwilligerswerk bij DE OPSTAP 27 jan 2024 vs ew wa wo

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.