Vrije inloop expositie portretten van mensen met dementie op woensdag 13 februari 2019 Odensehuis Groningen

Vrije inloop expositie portretten van mensen met dementie.Rond het project Ik zie, Ik zie…….Een project van studenten docentopleiding Academie Minerva o.l.v. Herman van Hoogdalem en bezoekers van het Odensehuis in Groningen.

Wanneer en waar ?

Woensdag 13 februari 2019 tussen 13.30 en 15.30 uur  in het Odensehuis Groningen, Molukkenstraat 200 in  Groningen                    

Wat is jouw ervaring met mensen met dementie? Binnen je familie, vriendenkring, in de winkel of op straat?

Hoe maken we samen de Korrewegwijk dementievriendelijk? De afgelopen drie maanden waren vijf beeldende kunst studenten van Academie Minerva wekelijks  te gast bij het Odensehuis. De expositie doet verslag van hun ontmoetingen.

Je bent van harte welkom te komen kijken. Ook kan je de sfeer van het Odensehuis ervaren en in contact komen met bezoekers en vrijwilligers. Er is alle ruimte voor reacties en gesprek.

Odensehuis

Het Odensehuis is een plek waar mensen met dementie en hun naasten binnen kunnen lopen  voor een kop koffie, een fijne dag of informatie. Kom langs om te luisteren naar de verhalen die er te vertellen zijn. Niets hoeft, alles mag. Meer info op https://www.odensehuisgroningen.nl .

Meer informatie

Korrewegwijk Dementievriendelijk is een project van de Innovatiewerkplaats Kunst- Zorg -Welzijn. Meer weten? Contact@reneedijkema.nl  of kijk op Facebook haendekunsten. Op de website meer informatie op https://www.hanze.nl/nld/onderzoek/kenniscentra/kenniscentrum-kunst-en-samenleving 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.