Vrijwilligers gevraagd bij Waardig Wonen Op zoek naar vrijwilligerswerk met betekenis? Zorg je er mede voor dat mensen met dementie een leuke dag hebben in het Waardig Wonen – huis aan de Molukkenstraat in Groningen?

Waardig Wonen biedt mensen een alternatief als zij niet naar een verpleeghuis willen maar “gewoon in een wijk of dorp” willen blijven wonen.
Een WAARDIG WONEN – huis is eigenlijk een gewoon huis met een woonkamer/open keuken met 5 slaapkamers. Er wonen 5 mensen met dementie.
Er is een vast team met zo’n tien zelfstandige zorgmedewerkers en begeleiders. Capabel, met ervaring in de zorg voor mensen met dementie en vooral met het hart op de goede plaats
Overdag zijn er voor het grootste deel van de dag twee personen aanwezig, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen en ruimte voor activiteiten buiten de deur. Daarbij geven vrijwilligers een belangrijke bijdrage.

Wil je mensen met dementie een leuke dag bezorgen door met hen activiteiten te doen bijv. een spelletje, vertellen over vroeger, de was opvouwen of samen de maaltijden voorbereiden? Dat kan in huis maar bijv. ook buiten een wandeling (even rondlopen of boodschappen doen of samen een leuke activiteit organiseren).
Belangrijk is vooral dat je je kunt verplaatsen in het gedrag van mensen met dementie.

Het aantal uren per week stellen samen met jou in overleg vast. Je kunt rekenen op een inwerkperiode en een vrijwilligersvergoeding.
Dus….heb jij tijd, ben je gemotiveerd en wil je een bijdrage verlenen zoals wonen en leven voor mensen met dementie bedoeld is? Wil je een leuke job en met plezier werken?
Reageer dan via de website http://www.waardigwonen.nl/vacatures met het open sollicitatieformulier of mail via Info@waardigwonen.nl of bel voor meer info http://www.waardigwonen.nl/contact . Of maak een afspraak om een keer op visite te komen!
Als je belangstelling hebt voor de functie medewerker zorg of begeleider, gebruik dan het open sollicitatieformulier.

CORONA
Er zijn bij ons geen specifieke maatregelen meer; we volgen de algemene maatregelen van de overheid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.