Waardig Wonen – kleinschalig wonen met 24-uurszorg in huis voor mensen met dementie – zoekt bestuursleden

Voel je je betrokken bij mensen die zijn aangewezen op zorg en ondersteuning? En zoek je een maatschappelijke functie waarin je een bijdrage kunt geven die je een gevoel van betrokkenheid en relevantie geven?
Wil jij je inzetten voor goede zorg en ondersteuning aan mensen met dementie als zij niet langer thuis kunnen wonen?

Mensen met dementie en hun familie die een alternatief willen voor een verpleeghuis vinden bij Waardig Wonen een mooie vorm van wonen met 24-uurs zorg en ondersteuning in huis in een gewone woonwijk of dorp. Een gewone “onopvallende woning” in de wijk waar 5 mensen met dementie wonen en leven. Waardig Wonen richt zich met name ook op de lage inkomensgroepen.

Om ons bestuur te versterken, zoeken wij bestuursleden met betrokkenheid en expertise op het gebied van zorg en welzijn voor mensen met dementie, financiën, bouwkundige zaken en personeelsmanagement.

Met name:
– Mensen met een medische of verpleegkundige achtergrond
– Mensen met kennis van de sociale kaart wonen, welzijn en zorg

Het bestuur heeft een toezichthoudende functie; bestuursvergaderingen zijn er een 4 à 5 x per jaar; verder 1x per jaar een bijeenkomst met de bewoners/wettelijk vertegenwoordigers en medewerkers. Verder kunnen bestuursleden tussendoor ook op visite gaan in de woningen. Een coördinator is verantwoordelijk voor de uitvoering van het jaarplan dat samen met het bestuur wordt vastgesteld. De medewerkers voeren hun werkzaamheden uit middels een overeenkomst van opdracht met de wettelijk vertegenwoordigers zelf.

Meer informatie (over Waardig Wonen maar ook bijv. een profielschets van het bestuur) kunt u krijgen via de mail info@waardigwonen.nl waarna wij met u contact opnemen. U kunt ons ook bellen op +31 (0)6 292 165 68 van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur; vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Als we niet bereikbaar zijn, spreek dan de voicemail in of neem contact op via de mail info@waardigwonen.nl . NB. Zet in uw bericht uw naam met uw telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken.

Informatie over Waardig Wonen vindt u op Waardig Wonen – Het Vertrouwen Waard – https://www.waardigwonen.nl

Belangstelling? Neem of via de mail of telefoon contact op of stuur een korte brief met een beknopt CV.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.