Waardig Wonen— Vacature – Kom je werken in een zeer kleinschalige vorm van wonen met 24-uurszorg voor mensen met dementie? Een leuke dag voor bewoners en voor jezelf !!??

Het team Waardig Wonen in Groningen heeft een vacature BEGELEIDER en VERZORGENDE.

Ben jij de begeleider of verzorgende voor mensen met dementie die wij als bewoners zoeken??
Of ben je student VZ die graag een leuke weekend baan wil? Wil jij het verschil maken voor ons? Heb jij aandacht en tijd voor de individuele behoefte van ons en wil je jouw creatieve- en positieve energie inzetten om bij te dragen aan een prettige leefomgeving? Daarbij zorg je ook voor jezelf dat je zelf met je collega’s en ons een leuke dag hebt.

Als begeleider geef je samen met een verzorgende, aan ons de verzorging en aandacht en ondersteuning die we nodig hebben.
Je hoeft als begeleider niet persé een (helpende) opleiding in de zorg te hebben, maar wel affiniteit met mensen met dementie. Voor verzorgenden vragen wij een verzorgende IG minimaal niveau 3.
Wil je werken in een leuk team? Heb jij ‘iets’ met mensen met dementie?
Wij vragen iemand die flexibel is en ook bereid is om in het weekend te werken.

Stichting Waardig Wonen biedt een zeer kleinschalige vorm van wonen voor mensen met dementie.

Er is 24/7 zorg in een gewoon huis waar wij wonen. Wij zijn mensen met dementie. Wij vinden dat mensen met dementie ook waardig moeten wonen! Daarom wordt er op een zeer betrokken en met aandacht voor 5 bewoners gezorgd die samen in een gewoon en gezellig huis wonen en samenleven als ‘gezin’. Je zorgt samen voor een huiselijke sfeer, net als thuis.
Er is 24 uur per dag een verzorgende aanwezig en overdag is er dan ook nog een begeleider bij. Op enkele dagen ook een vrijwilliger extra. Dat betekent voor ons dus 2 medewerkers bij 5 bewoners. Waar zie je dat nog? Veel aandacht voor ons – de bewoners – is dan mogelijk en ook voor jou is er dan een leuke dag.

Zij werken als ZZP’er. Als je dat nog niet bent, dan is daar informatie over. Ook kunnen medewerkers vertellen hoe dat bij Waardig Wonen werkt.

Na ontvangst van je gegevens heb je een kennismakingsgesprek. Je introductie bestaat ook uit een 2 x een dagdeel “meewerken” waarna je zelf tot de conclusie kunt komen of het werken hier bij je past. Ook zie je dan of je een klik met de bewoners en je collega’s hebt. Als je dan definitief besluit bij ons te gaan werken, dan worden deze gewerkte uren ook uitbetaald.
Kortom, je bent welkom om een keer op visite bij ons te komen.

Spreekt dit jou ook aan?
Neem dan contact op via de mail info@waardigwonen.nl (rechtstreeks en vermeld dan wel even je telefoonnummer er bij) of vul gelijk het formulier open sollicitatie in op Vacatures Waardig Wonen – http://www.waardigwonen.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.