Welke impact heeft de coronacrisis op ouderen? Doe mee aan het onderzoek van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) bij 65-plussers en medewerkers (professionals en vrijwilligers)

 

Hoe beleven Nederlandse ouderen de coronacrisis? Studenten van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) doen onderzoek om de gevolgen voor ouderen in kaart te brengen. Doet u mee?

Doel onderzoek impact coronacrisis
Door dit onderzoek wordt inzicht gekregen in de gevolgen van de coronacrisis voor ouderen en kunnen we adviezen opstellen voor de huidige crisis en voor mogelijke vergelijkbare situaties in de toekomst. Dit onderzoek maakt deel uit van de PHICOP-studie.

Er zijn 2 vragenlijsten opgesteld: 1 voor ouderen en 1 voor zorgprofessionals.

Thuiswonende ouderen – Doe mee als oudere (65+)
Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst met vragen over uw gezondheid, welbevinden en ervaringen voor en tijdens de coronacrisis. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. U kunt meedoen aan het onderzoek door de vragenlijst in te vullen.
Vul de vragenlijst in op https://toolbox.clinicalresearch.nl/SurveyTool/Survey/phicop/phicop-1

Doe mee als zorgmedewerker en ook voor andere medewerker (vrijwilligers en professionals)
Bent u een vrijwilliger of professional ( zorgmedewerker maar ook bijv. beleidsmedewerker, manager, teamleider e.d.) die werkt met thuiswonende 65-plussers in Nederland? Dan zijn wij erg benieuwd naar de gevolgen van de maatregelen rondom de COVID-19 pandemie op uw werkomgeving en op de gezondheid en welbevinden van deze 65-plussers.
Vul de vragenlijst in op https://toolbox.clinicalresearch.nl/SurveyTool/Survey/phicop/phicop-2

Studenten van de Master Vitality and Ageing van het LUMC

Voor meer informatie over de Master Vitality and Ageing https://www.universiteitleiden.nl/en/education/study-programmes/master/vitality-and-ageing

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.