Werkconferentie ‘Alleen met elkaar’ – 31 maart 2023 – samenwerking proactieve zorgplanning

Vrijdag 31 maart 2023 vindt de Werkconferentie ‘Alleen met elkaar’ plaats van 09.00 tot 12.30 uur in Hanze Plaza Groningen. Deze werkconferentie is de start van de regionale samenwerking in de provincie Groningen rondom proactieve zorgplanning. Die kunnen we alleen mét elkaar goed organiseren.

“Veel mensen willen graag regie voeren over hun laatste levensfase. Maar hoe doe je dat? Wat moet je zelf als burger regelen? Wat is de rol van de huisarts, wijkverpleging of het ziekenhuis?”

Voor wie
De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders, beleidsmedewerkers, communicatiemedewerkers en medewerkers in Zorg & Welzijn die in hun werk te maken hebben met proactieve zorgplanning (ACP). Ook casemanagers dementie, WMO-consulenten en cliënt-vertegenwoordigers zijn van harte welkom.

Wat mag u verwachten?
Tijdens de bijeenkomst zullen we het ‘Stappenplan Voorbereiding Laatste Levensfase’ presenteren, evenals de bijbehorende regionale website en communicatiemiddelen. Het programma bestaat uit drie blokken:
– een plenair en interactief hoofdprogramma met regionale sprekers
– een vijftal werksessies
– een informele netwerklunch.

Aanmelden
Uiterlijk eind februari ontvangt u het definitieve programma met alle sprekers en een overzicht van de deelsessies. Als u zich nu alvast aanmeldt voor de werkconferentie bent u in ieder geval verzekerd van deelname. Aanmelden kan via dezelink (deelname is kosteloos):

https://statement.events/invite/werkconferentie-alleen-met-elkaar-acp-groningen/5FcvTGhhoE?r=site/invite&url=werkconferentie-alleen-met-elkaar-acp-groningen&hash=5FcvTGhhoE

Meer info over het Netwerk Palliatieve Zorg Groningen op https://palliaweb.nl/netwerk-groningen

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.