Winschoten – Informatiemarkt Tevree in aign stee op 17 april 2019

Woensdag 17 april organiseren Noorderpoort Campus Winschoten, gemeente Oldambt, Buurtzorg, Blanckenborg, Vegro en Oosterlengte de informatiemarkt ‘Tevree in aign stee’.

Deze informatiemarkt wordt speciaal georganiseerd voor zorgverleners, zorgaanbieders, huisartsen, mantelzorgers, zorgontvangers, patiënten en andere belangstellenden.
Heb je altijd al eens willen zien welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van zorg en technologie? Wil je netwerken met anderen en je kennis verbreden? Kom dan naar deze informatiemarkt. Tijdens de informatiemarkt kun je ook verschillende workshops volgen. Benieuwd naar de inhoud van de workshops? Neem dan een kijkje op http://www.campusws.nl/

Aanmelden is niet nodig. De informatiemarkt wordt om 13.40 uur geopend door wethouder Bard Boon en Wim van de Pol, lid College van Bestuur Noorderpoort.

De beurs wordt ondersteund vanuit het project CORA. CORA staat voor Connecting Remote Areas with digital infrastructure. Dit project met Europese subsidie zet zich in voor de doorontwikkeling van digitale producten en diensten vanuit de lokale overheid in samenwerking met ondernemers en onderwijs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.