Woonplek vrij in het Waardig Wonen huis in Groningen voor mensen met dementie

Waardig Wonen biedt een (t)huis voor mensen met dementie. In een gewone straat in een wijk of dorp wonen vijf bewoners samen in een huis dat voor hen een thuis is. Met 24-uurszorg en aandacht.
Misschien kent u iemand die belangstelling heeft om bij Waardig Wonen te gaan wonen als het thuis niet meer gaat of tijdelijk een oplossing heeft gevonden bijv. in een verpleeghuis in afwachting van een mogelijk beter alternatief.
Als u belangstelling heeft en meer wilt weten, dan bent u welkom om op visite te komen. U maakt dan de praktijk al mee en kunt de sfeer “proeven”. Ook verwijzers zijn welkom om op visite te komen. Een “visite” zegt meer dat de informatie op papier, toch?
Lees meer in de flyer Info flyer Waardig Wonen huis in Groningen versie MAART 2023

Samengevat:
1.Woonplek vrij in het Waardig Wonen huis in Groningen – Molukkenstraat 206 (Korrewegwijk) voor mensen met dementie
Het Waardig Wonen-huis in de Molukkenstraat 206 is in een flat op de eerste verdieping. Boven het Odensehuis waar bewoners ook terecht kunnen voor dagactiviteiten. Het huis biedt woonruimte aan vijf ouderen met dementie. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met zijn eigen inrichting. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer en keuken. En, een mooi balkon waar het gezellig (overdekt) zitten is op een terras.
Er is gedurende de gehele week elke dag 24 uur een zorgmedewerker en 12 à 14 uur per dag een begeleider voor de persoonlijke zorg en begeleiding in huis. Daarmee is er aandacht voor zorg maar is elke dag ook een leuke dag.
De woningen zijn voor mensen met dementie met het zorgprofiel 5 VV Beschermd wonen met intensieve dementie zorg (CIZ-indicatie WlZ – Wet Langdurige Zorg). Bij de aanvraag CIZ kunnen wij ondersteuning bieden.
Mensen met dementie willen en kunnen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Er komt een moment dat dat niet meer kan. Dan zijn er andere oplossingen mogelijk zoals een verpleeghuis. Een oplossing kan ook de verhuizing naar een woning van Waardig Wonen zijn. Geen verpleeghuis maar gewoon wonen met wel 24-uurszorg in de woning – dag en nacht 7 dagen per week – zodat het veilig is en ondersteuning om elke dag een leuke en gezellige dag te hebben.
Waardig Wonen biedt een (t)huis voor mensen met dementie. In een gewone straat in een wijk of dorp wonen vijf bewoners samen in een huis dat voor hen een thuis is. Met 24-uurszorg en aandacht.

Meer info op http://www.waardigwonen.nl/
NB. U mag natuurlijk ook anderen over deze mail informeren !
Mocht u nog vragen hebben, mail ons gerust even op info@waardigwonen.nl  Of neem telefonisch contact met ons op.
U bereikt ons bij voorkeur op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer 06-40521094
Als we niet bereikbaar zijn, spreek dan de voicemail in of neem contact op via de mail info@waardigwonen.nl . NB. Zet dan in uw bericht uw naam met uw telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.