Dementie Ervaringsmiddag door de bril van jong en oud in het Floreshuis op 31 oktober 2018

Let’s Gro is een inspiratiefestival over de toekomst van de de gemeente Groningen en zijn omgeving. Samen denken en dromen over hoe de toekomst van Groningen zou kunnen zijn en elkaar laten zien wat er nu al in Groningen gebeurt en wat wij samen voor elkaar kunnen krijgen in de nabije toekomst.
Daarbij ook aandacht voor mensen met dementie op de Dementie Ervaringsmiddag.

Wat is jouw ervaring met mensen met dementie? Binnen je familie, vriendenkring, in de winkel of op straat? Hoe maken we samen de Korrewegwijk dementievriendelijk?
Tijdens deze bijeenkomst gaan wijkbewoners, culturele en maatschappelijke initiatieven aan de hand van een aantal inspirerende ervaringsverhalen met elkaar in gesprek. Burgers, jong en oud – of ze nu wonen of werken in de buurt – worden uitgenodigd bij zichzelf te rade te gaan, wat dementie voor hen betekent en hoe zij een concrete bijdrage kunnen leveren aan een Dementievriendelijke Korrewegwijk.
Met kunstenaar Swanhilde de Jong, vrijwilligers van het Odensehuis en de aftrap van een Dementievriendelijke Buurtestafette. Meer informatie en aanmelden:
https://letsgro.nl/programma/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.