Digitale ouderenraadpleging – vragenlijst over digitale hulpmiddelen en toepassingen

Het Zorg Innovatie Forum doet onderzoek naar behoeften van ouderen rond het gebruik van digitale hulpmiddelen. Wat zou u helpen/ontzorgen?
Via het Ouderennetwerk krijgt u de mogelijkheid mee te denken en te praten over uw toekomst. Er worden allerlei thema’s besproken waar ouderen mee te maken krijgen. Het is een platform voor en door ouderen waar de stem van ouderen leidend is. Daarbij is ook deelname aan het Ouderenpanel mogelijk. Panelleden worden een aantal keren per jaar over een bepaald thema (zoals wonen, mantelzorg, eenzaamheid ed.) bevraagd d.m.v. een korte digitale vragenlijst. Meer info over het ZIF op https://www.zorginnovatieforum.nl/


Als u nog geen lid bent… kunt u zich aanmelden per mail via Nanuschka Csonka via info@zorginnovatieforum.nl

Als u al lid bent of gaat worden dan kunt u de volgende vragenlijst invullen.

 

Het gebruik van digitale hulpmiddelen. Wat zou u helpen/ontzorgen?

Juist in deze roerige tijden waarin we fysiek contact moeten vermijden, maken steeds meer mensen gebruik van digitale hulpmiddelen. Zij willen graag weten welke digitale hulpmiddelen (technologie) u gebruikt, en waar u extra hulp bij zou kunnen gebruiken.
Het gaat om technologie in en om huis (bijv. digitale deurbel, valpreventie), voor dagelijkse bezigheden (bijv. boodschappen doen en financiën beheren) en ontspanning (bijv. spelletjes doen), contact te onderhouden met familie of vrienden, maar ook in relatie tot zorg (bijv. aanvragen van herhaalrecepten). Wat helpt u om je thuis te kunnen blijven redden en regie te houden op uw eigen leven?

De vragenlijst heeft 10 vragen, en is via de onderstaande link in te vullen:
https://www.survio.com/survey/d/F9G6M4F1O1P3D4K6R

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.