Kom met in gesprek met mantelzorgers op Mantelzorgelijk

Misschien heeft u de oproep al gelezen op de website van Mantelzorgelijk of op social media. Mantelzorgelijk is op zoek naar mantelzorgers, die met hen in gesprek willen.
Mantelzorgelijk is flink aan het groeien. In de komende maanden staat op de website nog meer informatie, kennis, tips en nog veel meer, waar u als mantelzorger écht iets aan hebt, volgens Mantelzorgelijk.
Om de informatie en ondersteuning op mantelzorgelijk.nl nog beter af te stemmen op de behoeften van hun lezers, zijn zij op zoek naar nog meer input van mantelzorgers zelf.

Zij hebben diverse vragen die zij graag aan u zouden willen stellen. Bijvoorbeeld: Hoe bent u mantelzorger geworden? Waar loopt u tegenaan bij de zorg? Hoe vindt u de informatie en ondersteuning die u nodig hebt? En misschien heeft u ook wel vragen aan voor hen?

Wilt u hier aan meewerken?
Stuur dan een email naar info@mantelzorgelijk.nl – zij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken (Bron Mantelzorgelijk 8 september 2018). Lees meer op https://mantelzorgelijk.nl

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.