Prijsvraag: het beste dementie-idee van Nederland

Probleemoplosser in vaste dienst?
Gedoe met een indicatiesteller van de WMO. Cliënten die meer zorg nodig hebben, maar juist minder krijgen wanneer je ze aanmeldt voor een verpleeghuis. Thuiswonende mannen en vrouwen die niet naar de dagbesteding willen, hoewel dat voor hen (en hun mantelzorgers) echt veel beter is.

Wie in de dementiezorg werkt, lost dagelijks grote en kleine problemen op. Dementiezorg voor Elkaar is benieuwd welke oplossingen zorg- en welzijnsmedewerkers nu eigenlijk toepassen in hun werk.
Om dat te ontdekken, schrijft DEMENTIEZORG VOOR ELKAAR een prijsvraag uit: het beste dementie-idee van Nederland.

Wat moet je doen?
Heb jij een goede oplossing voor een probleem in je werk, wil je die met collega’s delen en kans maken op onze prijs (10 bonnen van bol.com van 50 euro, dus leuk voor het hele team), laat Dementiezorg voor Elkaar dat dan weten. Geef kort aan welk probleem je hebt opgelost en wat die oplossing is. Natuurlijk zijn zij ook benieuwd naar de oplossingen van collega’s!
Laat je oplossing uiterlijk maandag 12 november 2018 aan hen weten!

Hoe verder?
Een jury beoordeelt de inzendingen. Belangrijke criteria zijn dat de oplossing bijdraagt aan het welzijn van cliënten en dat de oplossing breed moet kunnen worden verspreid. zij maken de winnaar bekend op het jaarevent van het Deltaplan Dementie op 19 november 2018.
Met het invullen geef je toestemming om je oplossing verder te verspreiden.
Doe mee en misschien wordt jouw oplossing wel het beste dementie-idee van Nederland! Meer info op https://www.dementiezorgvoorelkaar.nl/actueel/nieuws/prijsvraag-beste-dementie-idee-nederland/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.