Veel activiteiten op en rond de Dag van de Mantelzorg 10 november 2021 in de Provincie Groningen

 

In de gemeente Groningen een 10-daagse van het Steunpunt Mantelzorg in de gemeente Groningen; verder informatie bij de Steunpunten Mantelzorg in de Provincie Groningen

Dag van de Mantelzorg – dit jaar in Groningen een Mantelzorg 10-daagse! Van 10—19 november 2021
Het Steunpunt Mantelzorg Groningen heeft een Dag van de Mantelzorg van 10 dagen vol activiteiten voor mantelzorgers in de gemeente Groningen.
Van 10 t/m 19 november kun je kiezen uit creatieve, culturele, ontspannende en sportieve activiteiten.
Al bekend bij het Steunpunt Mantelzorg? Dan ontvang je uiterlijk begin oktober een uitnodiging voor de Mantelzorg 10-daagse.
Ken je mantelzorgers in je omgeving die nog niet ingeschreven zijn als mantelzorger?
Zij kunnen zich aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg via een formulier op https://www.humanitas.nl/afdeling/Groningen_Stad/mantelzorg/activiteiten-en-cursussen2/mantelzorgkaart/formulieren/aanvraag-mantelzorgkaart/ . Zij ontvangen dan ook een uitnodiging.
Blijf op de hoogte via hun speciale Dag van de Mantelzorg op de website https://www.humanitas.nl/afdeling/Groningen_Stad/mantelzorg/dag-van-de-mantelzorg/

Veel activiteiten op en rond de Dag van de Mantelzorg op 10 november 2021 – info bij de steunpunten mantelzorg
Elke dag is een dag van mantelzorg voor de mantelzorgers zelf en hun naasten. Op de dag van de mantelzorg geven de steunpunten mantelzorg aandacht aan deze vaak onzichtbare helden.
De Steunpunten Mantelzorg bieden praktische hulp en emotionele steun in alle gemeenten in de Provincie Groningen.
In de provincie Groningen zijn er in alle gemeenten lokale steunpunten waar je altijd terecht kunt met jouw verhaal, voor vragen of voor meer informatie. Het overzicht vindt u in  Steunpunten Mantelzorg in de Provincie Groningen 15 juni 2020  .
Ook geeft het Platform Hattinga Verschure (collectieve belangenbehartiging mantelzorgers) op haar website informatie. Zie https://www.sphv.nl/mantelzorgers/wegwijzer

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.