Waardig Wonen—Ben jij de begeleider of verzorgende voor mensen met dementie die wij zoeken? Wil je werken in een zeer kleinschalige woonvoorziening met 24-uurszorg, een leuke dag voor bewoners en voor jezelf?

Het team Waardig Wonen in Winschoten heeft een vacature BEGELEIDER

Ben jij de begeleider voor mensen met dementie die wij zoeken??
Wil jij het verschil maken voor onze bewoners? Heb jij aandacht en tijd voor de individuele behoefte van de bewoner en wil je jouw creatieve- en positieve energie inzetten om bij te dragen aan een prettige leefomgeving? Daarbij zorg je ook voor jezelf dat je zelf met je collega’s een leuke dag hebt.

Als begeleider geef je samen met een zorgmedewerker, bewoners de verzorging en aandacht die ze verdienen.
Je hoeft als begeleider niet persé een (helpende) opleiding in de zorg te hebben, maar wel affiniteit met mensen met dementie. Voor verzorgende vragen wij Verzorgende IG minimaal niveau 3.
Wil je werken in een leuk team? Heb jij ‘iets’ met mensen met dementie?
Stichting Waardig Wonen zoekt iemand die flexibel is en ook bereid is om in het weekend te werken.

Stichting Waardig Wonen is een zeer kleinschalige vorm van wonen voor mensen met dementie. Wij verlenen 24/7 zorg in een huis aan mensen met dementie. Wij vinden dat mensen met dementie ook waardig moeten wonen! Daarom zorgen wij zeer betrokken en met liefde voor 5 bewoners die samen in een gewoon en gezellig huis wonen en samenleven als ‘gezin’. Je zorgt samen voor een huiselijke sfeer, net als thuis. Er is 24 uur per dag een verzorgende aanwezig en overdag is er dan ook nog een begeleider bij. Dat betekent dus 2 collega’s bij maximaal 5 bewoners. Waar zie je dat nog? Veel aandacht voor de bewoners is dan mogelijk en ook voor jouzelf een leuke dag.

Wij werken als ZZPér. Als je dat nog niet bent, dan geven we daar graag informatie over. Ook kunnen medewerkers vertellen hoe dat bij Waardig Wonen werkt.

Na ontvangst van je gegevens nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Je introductie bestaat ook uit een 2 x een dagdeel “meewerken” waarna je zelf tot de conclusie kunt komen of het werken hier bij je past. Ook zien we dan wel een klik met de bewoners en je collega’s. Als je dan definitief besluit bij ons te gaan werken, dan worden deze gewerkte uren ook uitbetaald. Kortom, je bent welkom om een keer op visite te komen.

Spreekt dit jou ook aan? Neem dan contact op via de mail info@waardigwonen.nl (rechtstreeks en vermeld dan wel even je telefoonnummer er bij) of vul gelijk het formulier open sollicitatie in op Vacatures Waardig Wonen – Verzorgenden http://www.waardigwonen.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.